Printuri textile pentru afacerea ta

Au apus vremurile in care promovarea unei  afaceri se facea cu cele mai simple metode. Este invechit sa stai in fata pravaliei sa strigi ce ai tu de oferit si sa astepti sa vina clientii la tine. Nu, acum antreprenorii se dezvolta pe toate planurile, in toate mediile. Daca pentru unii este destul sa cumpere spatiu publicitar stradal, pentru altii, promovarea trebuie sa aiba ceva mai multa amploare.

Companiile mari nu se mai multumesc cu patrunderea intr-un numar limitat de medii, drept pentru care au inventat tot felul de strategii de marketing care sa le promoveze peste tot. In acest punct intervin asa numitele printuri textile. Ce inseamna asta? Cu siguranta ati vazut in orasul dumneavoastra angajati ai marilor companii care poarta cu mandrie uniforme personalizate. De la esarfe pana la echipamente intregi, pe toate se pot imprima atat texte cat si imagini.

catarg clasicIn functie de functionalitatea textilelor printate, este necesara o anumita calitate a produselor de fabricatie. Adica, calitate vopselurilor si a materialelor trebuie sa fie in conconrdanta cu utilitatea produselor finite. Spre exemplu, printuri textile pe esarfe pot fi produse pe materiale mai putin calitative, daca vorbim despre evenimente singulare si de mica amploare. Daca vorbim despre o uniforma de lucru, atunci calitatea vopselurilor si materialelor trebuie sa fie foarte ridicata. Vopseluri rezistente la spalari repetate, materiale ce sa absoarba vopseaua si sa nu se decoloreze, ambele sunt cruciale pentru o uniforma de lucru  de calitate.

Daca aveti de promovat un eveniment, puteti recurge la tricouri sau veste care sa vorbeasca despre evenimentul dumneavoastra fara sa mai fie nevoie de alte informatii. Mai nou si unele companii recurg la tricouri imprimate pentru angajatii sai, mod in care sa promoveze marca pentru care lucreaza.

Documenteaza-te inainte sa alegi firma care ofera printuri textile. Intreaba de calitate si durabilitate inainte sa cumperi.

 

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *