Banner backlit

Home Printuri Outdoor Banner backlit

Referitor la aceste bannere BackLit putem spune ca sunt material foarte flexibile din PVC, ceea ce inseamna ca poate fi ideal si pentru dumneavoastra daca veti dori ceva de acest gen. Acest tip de banner se foloseste de cele mai multe ori pentru casetele luminoase de dimensiuni ceva mai mari, si care vor fi expuse la exterior. Exista o diferenta intre bannerele frontlit si cele backlit, iar aceasta este ca primul dintre ele lumineaza din fata, iar cel de-al doilea lumineaza din spate. Din aceste bannere backlit se pot crea casete luminoase cu fata din banner, lightbox-uri, display-ere iluminate din spate, si alte astfel de materiale ideale intr-o campanie eficienta de promovare si de semnalistica indoor, si outdoor. Aceste bannere sunt alegerea ideala pentru a reproduce unele semne printate si de asemenea care vor fi mai apoi luminate din spate.

Materialul acestui tip de banner, este unul translucid de ultima generatie, ce are o suprafata speciala, si optimizata pentru o durabilitatea, si o rezistenta sporita. De asemenea culorile ce se pot obtine sunt unele dintre cele mai intense, ceea ce inseamna ca puteti avea parte de elemente ideale in ceea ce priveste expunerea unui logo, sau a unei afaceri. Datorita evolutiei tehnologiei prin acest material poate fi inlocuit si stiplexul sau sticla din ceea ce inseamna confectionarea firmelor luminoase. Insa unul dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui material este faptul ca prin crearea sa nu este permis fenomenul de aburire chiar si pentru spatiile exterioare.

  • Greutate: 610 g/mp.
  • Dimensiuni rola: latime maxima: 2,6 m, lungime: 50 m.

Aplicatii:

Acest backlit este un material cat se poate de potrivit pentru unele aplciatii speciale, pentru realizarea de panouri si casete luminoase, si iluminate, sau reclame luminiase. Insa este recomanda testarea compatibilitatii intre materialul si cerneala cu care va fi acesta imprimat. Ne puteti contacta in cazul in care aveti niste intrebari referitoare la acest produs, si de asemenea in cazul in care veti dori sa achizitionati astfel de materiale pentru o campanie eficienta de promovare.