Printare Steaguri

Home Printuri textile Printare Steaguri

Acest material de poliester 100% ce are o greutate de 110g/mp are o rezistenta foarte buna in ceea ce priveste conditiile atmosferice si este sabil UV. De asemenea poate fi inscriptionat si serigrafic, cu cerneluri solide, subliplot, si de asemenea cu printere digitale de format mare printre care putem aminti cernelurile pe baza de solvent Vutek, Arizona, Nur, Mutoh, Scitex, si altele.

  • Grosime: 110 g/mp.
  • Dimensiune: maxim printabil 1,8 m, lungime 100 ml.

Aplicatii:

Ideal pentru confectionarea de steaguri, iar finisarea in ceea ce priveste marginile se face prin folosirea de banda pentru steag, si referitor la sistemul de prindere, in acest sens putem adauga ca se foloseste carabiniera.

Nota: Este foarte important sa tineti cont de faptul ca aceste materiale se spala la temperaturi de 40 de grade maxim, se pot calca, insa numai la rece, nu se storc niciodata, si nu trebuie sa adaugati in nici un fel inalbitori in ceea ce priveste spalarea. Ne puteti contacta in cazul in care doriti aceste materiale, si suntem in masura sa va oferim produsele si materialele dorite, deoarece experienta ne recomanda.