Mesh PVC

Mesh-ul este unul dintre cele mai folosite materiale atat pentru aplicatiile indoor, cat si pentru cele outdoor, si aduc mereu un numar mare de clienti in cazul in care prin el se expune un mesaj sau un logo al unei firme. Despre acest material mai putem spune ca se foloseste in special pentru a acoperi unele suprafete ale unor magazine sau agentii, iar aici facem referire la geamuri, vitrine, cladiri cu suprafete vitrale, si alte astfel de zone. Un avantaj in ceea ce priveste folosirea mesh-ului este faptul ca acesta privit de la interior poate bloca trecerea luminii, deoarece la interior va ajunge o mica parte din aceasta. Totodata acest material se poate finisa folosind tiv, buzunare si de asemenea capse metalice, in functie de ceea ce isi va dori fiecare client in parte.

Acest material este unul pretensionat compus dintr-o tesatura speciala de poliester, si are de asemenea o finete deosebita in ceea ce priveste suprafata printabila, care poate oferi totodata durabilitate si o printabilitate superioara. Mesh-ul este un material ce se poate imprima digital cu printere care pot folosi cerneluri pe baza de eco mild real solent si UV. Un alt element interesant in ceea ce priveste folosire aacestui material este ca poate fi compatibil cu o gama variata de printere si de asemenea se pot usca foarte usor cernelurile dupa ce acestea au fost imprimate.

Greutate: 280 g/mp.

Dimensiuni rola: latime maxima: 2,60 m, lungime: 50 m.

Aplicatii:

Despre mesh putem adauga ca este un material conceput pentru aplicatii de indoor si outdoor, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in ambele situatii pentru geamuri, vitrine, cladiri cu o suprafata vitrala, si de asemenea se pot realiza si display-ere. Dar, trebuie sa tineti cont de faptul ca este recomandat ca inainte de utlizare sa fie tesata compatibilitatea dintre materialul folosit si cerneala folosita, iar daca se va face acest lucru, rezultatul final va fi cu siguranta cel dorit. Suntem in masura sa va ajutam in acest sens, si nu trebuie decat sa ne contactati pentru a ne oferi detalii despre ceea ce doriti, iar in cel mai scurt timp veti avea produsele si materialele dorite.