Banner poliplan

Home Printuri Outdoor Banner poliplan

Banner Frontlit

Este probabil unul dintre cele mai des intalnite bannere. Facute din cel  mai potrivit material, aceste bannere sunt versatile, fiind potrivite pentru toate tipurile de suprafete, fie ele interioare sau exterioare.

Se pot imprima in, practice orice dimensiune, iar dupa imprimare se pot monta atat de sine statatoare cat si pe panouri publicitare.

Datorita cernelurilor folosite la imprimarea digitala, banerele frontlit rezista intemperiilor vremii, facand din acest banner cea mai buna solutie pentru publicitatea dumneavoastra.

Banner Blockout

In ceea ce priveste bannerul dubla fata, despre acesta putem spune ca este un material ce se compune dintr-o tesatura de poliester special, in componenta sa intra trei straturi de material diferite, ceea ce il fac atat de deosebit referitor la crearea de bannere. Referitor la stratul din mijloc, putem adauga ca acesta este unul de culoare neagra, iar lucrurile stau asa, deoarece acesta nu permite trecerea luminii si implicit combinarea graficii de pe o parte pe alta, ceea ce inseamna ca structura sa permite obtinerea celor mai bune rezultate.

Despre acest print pe banner dubla fata, mai putem adauga ca este unul dintre cele mai durabile, si de o calitate superioara in comparatie cu alte tipuri de bannere, si poate oferi in acelati timp cele mai bune calitati de imprimare. Astfel, dupa cele spune, acest banner blockout este ideal pentru mai multe varietat de aplicatii in ceea ce priveste publicitatea de la exterior, si de la interior. Este un material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special compus din trei straturi iar cel de la mijloc are culoarea neagra. Despre finetea acestui material mai putem adauga ca este una deosebita, in ceea ce priveste suprafata printabila, si poate oferi de asemenea durabilitate si o printabilitate superioara.

In ceea ce priveste materialul, mai putem adauga ca acesta poate fi imprimat digital cu printere care pot folosi cerneluri de baza. Totodata acest material poate fi compatibil cu o gama destul de variata de printere, si de asemenea poate indeplini conditiile favorabile pentru o uscare rapida a cernelurilor dupa ce acestea au fost imprimate.

  • Greutate: 610g/mp.
  • Dimensiuni rola: latime maxima de: 2,6m, lungime: 50 m lungime.

Aplicatii:

Dupa cele expuse mai sus ne putem da seama ca blockout-ul este de fapt un material ideal in ceea ce priveste bannerele deoarece acesta poate fi aplicat pentru o gama larga de produse, atat pentru interior cat si pentru exterior. Este ideal pentru bannere, dupa cum spuneam, insa se pot crea cu ajutorul acestei aplicatii si steaguri, si alte materiale de acest gen, care necesita printare pentru ambele fete ale materialului. Insa trebuie sa tineti cont de faptul ca inainte de utilizarea acestuia este nevoie sa fie testata compatibilitatea dintre material si cernelurile cu care acesta urmeaza sa fie imprimat, deoarece numai asa rezultatele finale, vor fi cele dorite. Putem oferi servicii de calitate in acest domeniu, iar ceea ce ne recomanda sunt serviciile noastra, si clientii multumiti de ceea ce au primit de la noi.