Hartie

Despre aceste printuri pe hartie photo putem spune ca au un aspect lucios, si pot oferi o calitate superioara in ceea ce priveste utilizarea pentru domeniul interior, sau exterior.

Sunt potrivite de asemenea si pentru prezentari foto, postere indoor, reproduceri foto, semne de interior, promotii pe care doriti sa le expuneti, semnalistica pentru exterior si interior, si nu in ultimul rand display-ere.

Va putem oferi acest gen de printuri, iar daca veti dori sa intrati in posesia lor, nu trebuie decat sa ne contactati pentru a va expune dorintele, de care cu siguranta vom tine cont.

 

Hartia blueback are un aspect opac, iar domeniul de utilizare al acesteia este in principal cel exterior, unde se poate aplica cu succes, si poate oferi de asemenea si o uniformitate foarte buna a suprafetei. Totodata despre aceasta hartie blueback mai putem spune ca se comporta exemplar in ceea ce priveste printarea, si de referitor la aplicarea ei pe suprafata finala.

Ceea ce ajuta la obtinerea unor imagini de o calitate superioara este faptul ca aceasta hartie dispune de un grad ridicat de alb, ce se va regasi pe suprafata printabila, care este de asemenea rezisetenta si la apa si la UV. Poate oferi si o opacitate foarte buna, deoarece verso-ul de culoare albastra va permite acest lucru. In cazul in care doriti sa stiti care este cea mai intalnita aplicatie pentru acest tip de hartie, atunci putem spune ca acestea sunt panourile publicitare.