Decorari interioare si exterioare cu autocolant PVC

printbanner

Cel mai bun si folositor mod de a decora si evidentia spatiul afacerii dumneavoastra este printr-un autocolant PVC. Acesta poate fi folosit in expunerea unei publicitati in legatura cu afacearea dumneavoastra sau poate fi folosit pentru a infrumuseta si a da imagine afacerii. Este o foarte buna metoda de a va promova si a atrage clienti.

O publicitate realizata cu ajutorul unui autocolant PVC este realizata prin imprimarea cernelii pe baza de solvent in autocolant. Aceasta este un film din PVC, plastifiat, monomeric, printabil, se poate realize o grafica extraordinara, imaginiile iesid perfect, 100% dupa placul dumneavoastra, culorile fiind vii si intr-o gama foarte larga de nuante si tonuri. Acesta este rezistent, atat in timp cat si in cazul conditiilor meteorologice extreme, in cazul celor aplicate in exterior, este rezistent la zgariere, rupere si la intemperii.  Printul se realizeaza de obicei in policromie pe o singura fata a materialului. Suportul pe care este printat, reprezinta un material din plastic cu un adeziv pe spate, care este tratat pentru a fi printat si pentru expunerea la UV.

Prin printarea pe autocolant PVC se poate promova o afacere sau un eveniment prin mesajele text si grafice, fie ele de dimensiuni mari sau cu culori tipatoare pentru a atrage atentia. Acestea pot fi aplicate atat la exterior cat si la interior, pe diverse suporturi si aplicatii cum ar fi: vitrine, standuri, bannere, automobile, casete luminoase, expuneri diverse, dar sip e panouri publicitare si de santier. Practic le puteti aplica oriunde doriti pentru a avea un efect maxim asupra potentialilor clienti. Pentru a dura si mai mult in timp, se recomanda laminarea lucioasa sau mata, in acest fel tiparul este protejat impotriva zgarieturilor si eventualelor lovituri.

Un autocolant PVC poate fi utilizat in scopul promnovarii unui eveniment sau a unui produs sau a unei afaceri, este dedicate anteprenorilor care au o viziune pentru proiecte ambitioase, acest produs fiind unul de calitate si incadrandu-se in categoriia investitiilor care merita cu adevarat.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>