Bannerele de mari dimensiuni – o metoda clasica de promovare

printbanner

Una dintre cele mai clasice si cunoscute metode de a promova un produs sau o afacere este prin bannere de mari dimensiuni , insa aceasta da dovada ca este si una dintre cele mai eficiente, ele atragand atentia mai ales prin faptul ca sunt mari si prin faptul ca sunt amplasate deobicei in locuri in care sunt usor de observant. Bine inteles, un rol important il are si mesajul text sau imagine care este afisat pe banner. In acest fel va puteti face reclama cunoscuta. In cazul mesajului de tip text, ata dimensiunea frontului cat si culoarea si mesajul in sine sunt importante, alese cu grija acestea pot avea un success garantat. In cazul mesajelor transmise prin imagini, acestea trebuie sa fie sugestive, cu culori cat mai aprinse iar rezolutia una cat mai buna, avand aceste insusiri, impactul asupra potentialilor clienti va fi unul deosebit de mare.

Steaguri VerticaleUn banner de mari dimensiuni este atat o aplicatie indoor cat si outdoor, cele outdoor avand posibilitatea de a fi vazute de mai multe persoane decat cele indoor, depinde foarte mult si de locatia unde vreti sa fie expus. Spre exemplu pentru cele outdoor puteti alege sa fie expus pe o cladire aflata pe o srada supra aglomerata sau intr-o piata central sau pur si simplu intr-un loc unde stiti sigur ca trec foarte multi oameni. In cazul bannerelor indoor, ar trebui sa fie expus intr-un mall, deoarece aici mereu vor exista sute de oameni care vor trece in fiecare zi, sau cum spuneqam in orice loc aglomerat. Cu toate ca au un efect garantat si spectaculos, un banner de mari dimensiuni nu numai ca este vazut de foarte multi oameni deci sporeste nivelul de popularitate a afacerii dar este si ieftin. Cu siguranta aceasta metoda de a promova este o investitie ce isi merita toti banii, dand sanse micilor afaceri sa se exprime sis a isi gaseasca clientii potriviti.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>